Horrorslachthuizen

Eigenlijk hoop ik zo ontzettend dat iedereen zijn stem laat klinken. Omdat het écht niet kan, zo met dieren omgaan. Bij de NOS beweerde de NVWA dat het om enkele incidenten gaat. RTL heeft domweg e.e.a. op een rijtje gezet n.a.v. de rapporten van diezelfde NVWA.

Ik wil de horrorfilmpjes niet zien. Ze maken me misselijk en ziek en branden nog heel lang op mijn netvlies na… ik zal er zeker over dromen.

Wat een schril contrast met ‘onze huisdierenvertroetelcultuur’. Want ja, we lopen de deur plat bij de dierenarts als Axel of Mimi of Hector een mank pootje heeft. We wandelen met de kleine Loulou in een wagentje rond anders wordt de arme schat zo moe. Ze mogen bij ons slapen, ze worden geknuffeld en geliefkoosd en we zijn heel gelukkig met Bobby en Pluto.
Wist je dat een koe graag geknuffeld wordt? Dat varkens zeer intelligent zijn en het als huisdier goed doen? Maar goed, dat terzijde. Voor mij was het in 2009 genoeg, ik werd lid van Facebook en daar kwam van alles aan horrorbeelden langs. Opnames met verborgen camera in de bio industrie bij diverse stallen.

Geen vlees meer voor mij. Mensen moeten ermee stoppen dieren als een product te zien. Waar voor jou de grens ligt kan ik vanzelfsprekend niet bepalen.

Teken hier tegen de werkwijze van slachthuizen. Als de hele wereld erover valt, gebeurt er misschien iets. Kijk maar hoe Trump zwichtte voor de druk om illegale immigrantengezinnen niet meer uit elkaar te halen. Je laten horen werkt echt.

Klik HIER om te tekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.